Puppies


 
We denken na over een nestje dit najaar!
 

 


Nesten van onze reuen bij andere fokkers:
 
 Rond 25 mei 2019 worden er puppies van Bamse en Soof verwacht bij kennel "of the Brightly Dunes" van Marian Nihot! 

 
 

 Winchmore Bet Your Bottom Dollar (Bamse) x Sunny  Frutti from Destiny's Child (Ivy) bij kennel "From Destiny's Child" van Moira Thomassen 
 
Op 27 december 2018 zijn de puppies van Ivy en Bamse geboren! Maar liefst 15 pups! 4 reutjes en 11 teefjes. 
Alle pups zijn inmiddels bij hun nieuwe baasjes. Wij wensen alle eigenaren heel veel liefde en plezier met hun puppy!
  
 
Ivy met haar kroost!
  

 
 

  Winchmore Country Man (Luca) x One Shining Little Star (Happy) bij kennel "Shining Stardancers" van Carla Ranson in België!
 
Happy is op 23 oktober bevallen van maar liefst 11 pups! 4 reutjes en 7 teefjes. Alle pups zijn inmiddels bij hun nieuwe baasjes.
Wij wensen alle eigenaren heel veel liefde en plezier met hun puppy!
 
 
Happy met haar pas geboren pups!

 
 


 Winchmore Bet Your Bottom Dollar (Bamse) x Swallowsflight Galaxy Gem-Darcy (Lexy) bij kennel "Swallowsflight" van Leonie Galdermans! 
 
Lexy is op 20 oktober bevallen van 10 prachtige puppies! 7 reutjes en 3 teefjes. Alle pups zijn inmiddels bij hun nieuwe baasjes.
Wij wensen alle eigenaren heel veel liefde en plezier met hun puppy!
 
 
Lexy met haar babies, net geboren!

 
 

   Winchmore Bet Your Bottom Dollar (Bamse) x Fantastic of the Brightly Dunes (Sem) kennel "Of the Brightly Dunes" van Marian Nihot! 
 
Sem is op 3 oktober 2018 bevallen van 10 prachtige babies! 7 reutjes en 3 teefjes. Alle pups zijn inmiddels bij hun nieuwe baasjes.
Wij wensen alle nieuwe baasjes heel veel liefde en plezier met hun puppy!
 
Afbeelding invoegen
 
Sem met haar puppies 1 dag oud.
 

  
     
 
Het Winchmore B-nest, alle negen keurig op een rij! Foto: Margriet Kersbergen.
  
 
Wij fokken slechts af en toe een nestje met ouderdieren welke ruimschoots voldoen aan de richtlijnen van de Flatcoated Retriever Club en de regels van de Raad van Beheer. Naast gezondheid vinden we het typische, vrolijke karakter, de werklust en een rastypisch uiterlijk ook heel belangrijk. Met onze honden bezoeken we regelmatig tentoonstellingen en nemen we deel aan jachttrainingen en wedstrijden. Maar bovenal zijn onze honden een deel van ons gezin. Onze honden leven bij ons in huis en we vinden het heerlijk om actief met ze bezig te zijn en heerlijk om met ze te wandelen.

De Flatcoated Retriever is een vrolijke en energieke hond die lang jong blijft. Hij wordt ook wel de Peter Pan onder de Retrievers genoemd. Van oorsprong werd de Flatcoated Retriever voor de jacht gebruikt. Hierdoor heeft de Flatcoated Retriever zowel lichamelijk als geestelijk voldoende uitdaging nodig. Dit kan zijn in de vorm van jachttraining, apporteertraining, gehoorzaamheidstraining, obedience, behendigheid etc. Verder houdt de Flatcoated Retriever van lange wandelingen waarbij hij vrij kan rennen en zwemmen vinden ze echt het einde. Voor de sportieve hondenliefhebber is de Flatcoated Retriever de ideale kameraad.
 
De pups zullen in huiselijke kring geboren worden en zullen in huis opgroeien binnen ons gezin met kinderen en andere dieren. We proberen de pups van kleins af aan zo optimaal mogelijk te socialiseren zodat ze een goede basis mee krijgen voor hun verdere hondenleven.
 
Afbeelding invoegen
 
Ons zoontje Finn met zijn lievelingspup!