Nieuws A - nest

Op deze pagina zal ik alle nieuwsberichtjes en foto's plaatsen van de hondjes uit het Winchmore A-nest.
 
 
 
 
04 februari 2014
De foto's die mijn zusje heeft gemaakt van de nestwandeling zijn toegevoegd!
Ze zijn te zien door te klikken op deze link: http://www.mijnalbum.nl/Album=WZU4GB6Y#N8L7TPXL
 
 
 
 
02 februari 2014
Eindelijk even wat tijd gehad om wat foto's van de nestwandeling te uploaden. Het zijn de foto's die ik ontvangen heb van Sandra, Nelleke en Ludmilla. Hartelijk dank daarvoor! Ik heb ze op een aparte website geplaatst aangezien mijn website wel erg zwaar beladen wordt met al die foto's. Ze zijn te zien door het klikken op de volgende link:
http://www.mijnalbum.nl/Album=YGK4ZEG8 
Er zijn nog veel meer foto's gemaakt door mijn zusje. Die moet ik er nog bij zetten. Die volgen hopelijk zo spoedig mogelijk!  
 
 
10 januari 2014
Ik ben heel blij te kunnen melden dat iedereen naar de nestwandeling komt! Ik ben zo benieuwd naar alle hondjes! Daantje, teefje lila, heeft er inmiddels weer een mooi diploma bij gehaald. Ze is wederom als jongste deelnemer geslaagd voor het diploma "Vervolg I” met alweer een 1e plaats! Hartstikke goed gedaan Ludmilla en Daantje! Van Daantje, Zoey en Mistral staan weer nieuwe foto’s in het Foto Album Pups A-nest.
 
 
 
"Prinses" Daantje!
 
 
26 november 2013
De pupjes zijn inmiddels alweer vijf maanden oud en de meeste tandjes zijn gewisseld. Eindelijk verlost van die vlijmscherpe mesjes! ;-) Van de baasjes van Dax, reutje wit, weer goede berichten en leuke foto's ontvangen. Deze zijn terug te vinden in het Foto Album Pups A-nest.
 
 
Dax knuffelt met zijn jongste baasje Wessel!
 
11 november 2013
Graag wil ik, mede namens de baasjes van Boaz, iedereen bedanken voor de lieve berichtjes na het overlijden van Boaz. Het zal nog wel even tijd nodig hebben om dit verdriet een plaatsje te geven. Zeker voor Sandra en Tom die hem ontzettend missen. Nogmaals heel veel sterkte toegewenst. Boaz was een kanjer die we echt nooit zullen vergeten. Volgens Finn, mij zoontje, is Boaz nu in de hondenhemel en past Teal, onze oude Flatcoat die in 2011 overleden is nu op Boaz. Ze kunnen nu samen spelen en knuffelen. Dat is toch een fijne gedachte. Heerlijk, die kinderlogica.
 
 
Finn met Boaz.
 
Afgelopen zaterdag zijn we op bezoek geweest bij Zoey, teefje roze van Bob en Mieke in Amsterdam. Het eerste teefje van het nest wat we sinds lange tijd weer terug hebben gezien. En wat is ze leuk! Ze vond het bezoekje van haar mama Lilly en tante Lexy echt helemaal geweldig. Ook was ze dol op Britt en Finn, ze bleef maar likjes geven en spelen. Het leek wel of ze hen nog herkende! We hebben ook nog heerlijk gewandeld in het Amsterdamse Bos. Nooit geweten dat het daar zo mooi was. Lilly en Lexy hebben lekker gezwommen en ook Zoey durfde steeds een stapje verder in het water. Dat duurt vast niet lang meer en dan wordt ze ook een echte waterrat! Zoey heeft inmiddels de puppycursus afgerond en is begonnen met jachttraining. Volgens de trainer heeft ze talent, hartstikke leuk! Mieke, Bob, Emma en Sara, bedankt voor de leuke middag! Foto’s van deze wandeling maar ook nieuwe foto’s van zuslief Daantje tijdens haar vakantie op Ameland en foto's van Mistral en Finney zijn terug te vinden in het Foto Album Pups A-nest.
 
 
 
Zoey aan de wandel in het Amsterdamse Bos!
 
 
Wachten tot Lilly en Lexy weer uit het water komen, zelf durft ze ook steeds verder!
 
Mistral, reutje blauw, is inmiddels geslaagd voor de basiscursus gehoorzaamheid, van harte gefeliciteerd Jan en Nelleke! De vervolgcursus is inmiddels gestart. Ook kwamen Mistral en zijn baasjes nog even kijken tijdens de show in Bleiswijk vorig weekend. Wat was het ontzettend leuk om ook Mistral weer even terug te zien. Hij vond het heel gezellig op de show en heeft veel nieuwe vriendjes gemaakt. Hij was totaal niet onder de indruk van de grote hal vol met mensen en honden. Wie weet doet hij als hij wat ouder is ook een keertje mee met de show!
 
 
04 november 2013
Dit keer helaas een hele verdrietige mededeling. Gisteren is Boaz, pupje oranje van Sandra en Tom, overleden nadat hij de avond ervoor was aangereden door een auto. De dierenarts heeft zijn uiterste best gedaan om Boaz te redden maar het heeft uiteindelijk niet meer mogen baten. Wat een verschrikkelijke nachtmerrie voor zijn baasjes. Ook wij zijn er erg verdrietig van en leven heel erg mee met Sandra en Tom. Zij waren zo dapper om het me persoonlijk te komen vertellen waar ik ontzettend veel respect voor heb. Wat een verdriet en wat een gemis! Wat waren ze dol op hun hondje! In zijn korte leventje had hij al heel wat harten veroverd! Het leven is niet eerlijk. Wij willen Sandra en Tom nogmaals heel veel sterkte wensen om het tragische verlies van Boaz een plekje te geven. 

They say memories are golden
well maybe that is true
I never wanted memories, 
I only wanted you.  

A million times I needed you,
a million times I cried. 
If love alone could have saved you 
you never would have died. 

In life I loved you dearly, 
In death I love you still. 
In my heart you hold a place 
no one could ever fill.  

If tears could build a stairway 
and heartache make a lane, 
I would walk the path to heaven 
and bring you back again.  

Till we meet again my angel.
 


 
27 oktober 2013
Vandaag hebben we een bezoekje gebracht aan Pim, Winchmore All or Nothing, ofwel reutje groen van Ivo en Mia Thienpont in België. Zo leuk om hem weer terug te zien! Pim was in het nest al een dikkertje en nog steeds is het een hele mooie, flinke jongen met een prachtig koppie en een ontzettend lief karakter. Ik heb nu alle reuen terug gezien en allemaal hebben ze mooie gestrekte hoofdjes en super karakters. Qua lichaamsbouw lijkt Pim een beetje op mama Lilly toen zij die leeftijd had. Samen met James, de andere Flatcoat van Mia en Ivo en Domino de Cavalier en Lilly en Lexy hebben we een heerlijke wandeling gemaakt in het bos. De honden hebben heerlijk gespeeld en gepoedeld in een grote modderplas. Ze hebben echt allemaal genoten. Ivo en Mia bedankt voor de leuke middag! Foto's van de wandeling staan in het Foto Album Pups A-nest.
 
 
 
Lilly, Lexy en Pim!
 
 
Pim aan de waterkant.
 
20 oktober 2013
Vandaag zijn we naar Sneek geweest om een bezoekje te brengen aan reutje zwart, Winchmore All Time High, ofwel Joey van Auke en Karen. Het was ontzettend leuk om Joey weer terug te zien! In het nest was hij al één van de flinkste puppen en nog steeds is het een behoorlijk flinke jongen met een prachtig flatcoat koppie! Ook met Joey en zijn baasjes zijn we lekker gaan wandelen in een bos in de buurt, daar kon hij lekker spelen en rennen met tante Lexy en mama Lilly. Wat een leuk hondje is het al geworden! Tijdens de wandeling zijn we ook nog hele mooie Schotse Hooglanders tegengekomen. Ook een enorm grote stier waar we met de honden toch maar met een grote boog omheen zijn gelopen! Karen en Auke, bedankt voor de leuke middag! In het Foto Album Pups A-nest zijn nog meer foto's te vinden.
 
 
Lexy, Lilly en Joey!
 
 
Joey, reutje zwart, Winchmore All Time High.
 
 
Mooi!
 
17 oktober 2013
Gisteren zijn we op bezoek geweest bij Lucie Fransen en Tommy, reutje geel. Het gaat heel goed met Tommy. Het was ontzettend leuk om hem weer terug te zien. Lilly en Lexy hebben heerlijk met Tommy gespeeld in de tuin. Tommy vond het helemaal geweldig! Zeker met Lexy kon hij heerlijk ravotten, Lexy vindt al die jonge honden heel erg leuk en ze is er ook ontzettend lief voor! Voor mama Lilly moest puppy geel nog steeds wel een beetje respect tonen. Spelen oke, maar wel volgens de regels van mama. En zo hoort dat natuurlijk, wel luisteren naar moeders! ;-) Ook nog een mooie wandeling gemaakt in de prachtige Limburgse bossen. De honden vonden het heerlijk en Tommy bleef keurig bij ons in de buurt. Lucie, bedankt voor de leuke middag!
 
 
Lexy, Lilly en Tommy!
 
 
Tommy, reutje geel, Winchmore All Together Now.
 
05 oktober 2013
Daantje (Winchmore All Hands Up) ofwel teefje lila van Ludmilla Lammers is gisteren met vlag en wimpel geslaagd voor het diploma Basiscursus Gehoorzaamheid! Ze was verreweg de jongste deelnemer maar zette desondanks de mooiste prestatie neer! Hartstikke goed! Van harte gefeliciteerd Ludmilla! Van broer Joey, reutje zwart, zijn nieuwe foto's toegevoegd aan het Foto Album Pups A-nest.
 
03 oktober 2013
Afgelopen weekend was de 2-daagse show in Maastricht. Niet zover daar vandaan woont Dax, reutje wit, van de familie Aben dus die hebben we meteen een bezoekje gebracht. Het gaat heel goed met Dax. Het is een ontzettend lief hondje. Hij luistert al goed en hij heeft heerlijk gespeeld met Lexy. We hebben ook nog een mooie wandeling gemaakt in de Limburgse bossen. Het was prachtig weer dus het was echt genieten. Sandra en Jerry hartelijk dank voor alle gastvrijheid. We komen graag nog eens terug naar het mooie Limburg! Meer foto's van Dax en ook van zusje Zoey zijn toegevoegd aan het Foto Album Pups A-nest.
 
 
Dax, reutje wit (Winchmore All Joking Aside) 14 weken oud.
 
 
Dax!
26 september 2013
Het gaat heel goed met alle pupjes. Ze zijn inmiddels alweer de 12 weken gepasseerd en al helemaal gewend aan hun nieuwe leventje. Toch wel bijzonder hoe snel zo'n pupje zich aanpast aan een nieuwe situatie. Hier thuis gaat alles weer zijn normale gangetje. Vorige week dinsdag ben ik bij Finney, reutje rood, op bezoek geweest. Ook Finney doet het heel goed bij zijn nieuwe baasjes. Heel fijn om te zien. Helaas had ik geen fototoestel bij me maar heb wel een leuke foto toegestuurd gekregen! De pupjes groeien hard, de pootjes en de snoetjes worden steeds langer. Het worden meer en meer echte Flatcoats! Aankomend weekend ga ik met Lexy naar de show in Maastricht en breng dan meteen een bezoekje aan Dax, reutje wit. Ik heb weer nieuwe foto's in het Foto Album geplaatst.
 
 
Finney 12 weken oud.
 
15 september 2013
Gisteren zijn we op bezoek geweest bij Boaz, reutje oranje en zijn baasjes Sandra Bouma en Tom Blommaert. De Zeeuwse bolussen stonden al op ons te wachten. Heerlijk! Het gaat heel goed met Boaz. Het is al best een flinke jongen geworden. Boaz heeft het prima naar zijn zin bij zijn nieuwe baasjes en doet het ook allemaal heel goed! Zijn baasjes zijn heel blij met hem! Darcy en Lexy waren mee op visite en Boaz vond het helemaal geweldig! De honden hebben heerlijk gespeeld in de grote tuin van Sandra en Tom! Darcy en Lexy vonden vooral de kippen erg interessant! We vonden het heel erg leuk om Boaz weer eens terug te zien. Sandra en Tom, bedankt voor de leuke middag! Meer foto's van Boaz en zijn nestgenootjes zijn toegevoegd aan het Foto Album.
 
 
Boaz bijna 12 weken oud.
 
 
Tante Lexy, oma Darcy en Boaz, blijven zitten gaat goed maar volgende keer wel netjes in de camera kijken!
 
 
10 september 2013
De eerste stamboom is inmiddels uitgereikt! Onlangs zijn we op bezoek geweest bij Mistral, reutje blauw, en zijn baasjes Jan en Nelleke Brink in Hellevoetsluis. Lilly en Lexy hadden zich bij aankomst meteen al flink misdragen door vrijwel direct in de sloot grenzend aan de achtertuin te springen. Maar dat is leuk, zo’n zwembad achter je huis! ;-) Gelukkig was het prachtig weer en hebben ze in de tuin kunnen drogen met een lekker kluifje. Het was ontzettend leuk om Mistral weer terug te zien. Hij herkende zijn mama nog en reageerde ook nog steeds op mijn "puppy-puppy-puppy” geroep! We hebben een heerlijke wandeling gemaakt waarbij de honden lekker konden rennen en spelen. Jan en Nelleke, nogmaals dank voor jullie gastvrijheid!
 
 
Mistral met tante Lexy, samen lekker aan het kluiven in de tuin.
 
 
Samen spelen!  
 
08 september 2013
Het gaat heel goed met alle pupjes! Ze zijn allemaal al helemaal gewend aan hun nieuwe thuis en gaan allemaal naar puppycursus. Van alle baasjes hoor ik goede berichten en krijg ik leuke fotootjes! Heel erg leuk allemaal! Ik zal de foto's binnenkort uploaden in het foto album.