Nieuws 2020

24 juli 2020
Alweer 7 jaar geleden dat ons eerste nestje Flatcoated Retrievers werd geboren! Van harte gefeliciteerd lieve Mistral, Dax, Tommy, Pim, Finley, Joey, Zoey en Daantje! Ook alle baasjes van harte gefeliciteerd! 
 
 
Een  pasgeboren pup van ons eerste nestje in 2013!
 
16 juni 2020
Hiep hiep hoera voor onze Lexy! Ze mag vandaag 9 kaarsjes uitblazen. We hopen nog lang van deze lieve dame te mogen genieten!
 
 
 
Lexy (Swallowsflight Galaxy Gem-Darcy) 9 jaar oud
 
 
 
Mooie foto's van ons meisje, gemaakt door Hannah Verhoeven.

13 mei 2020
De Winchmore D-puppies zijn alweer 8 maanden oud! Wat gaat de tijd toch snel! Alle puppies doen het super goed! Juicy is uitgegroeid tot een heerlijk, heel braaf Flatcoatmeisje! Afgelopen zondag hadden we een fotoshoot gepland met onze oudjes Lilly en Lexy en omdat ik graag ook wat fotootjes wilde van Juicy mocht zij ook mee. Hierbij alvast een hele mooie foto van onze kleine dame die ik alvast kreeg doorgestuurd van de fotograaf. De overige foto's volgen hopelijk snel!
 
 
Juicy! Foto: Verhoeven Fotografie.
 
 
26 april 2020
Nog steeds gebukt onder de corona crisis blijven we zoveel mogelijk thuis en zijn we blij dat we nog allemaal gezond zijn. Alle wedstrijden zijn nu definitief voor de rest van het jaar afgelast. Jammer, maar begrijpelijk. We trainen zelf nog wel een beetje door, ook al zijn er nu dus geen wedstrijden. Juicy is inmiddels 7,5 maand oud en sinds twee weken zwemt onze kleine dame! En nu ze eindelijk de slag te pakken heeft, is ze het water niet meer uit te slaan. Ze heeft zich inmiddels ontpopt tot een echte waterrat! 
 
 
Thuis blijven en lekker knuffelen op de bank. Dat is aan Bamse wel besteed!
 
 
Onze vijf kanjers! Juicy, Lilly, Bamse, Lexy en Maisy!
 
 
1 april 2020
De corona crisis heeft alles plat gelegd. We genieten van wat nog wel kan en mag en we hopen maar dat een ieder gezond mag blijven. Alle trainingen en evenementen zijn afgelast. Gelukkig mogen we nog wel lekker wandelen en zoeken we bewust de rustigere plekjes op. Hopelijk is deze nare en onzekere tijd snel voorbij. 
 
 
Keep distance. Lexy en Lilly laten even zien wat 1,5 meter is.

Vandaag is het de verjaardag van Maisy! Vier jaar is ze alweer. Wat vliegt de tijd!
 
 
Happy Birthday lieve Maisy!
 
 
1 maart 2020
Afgelopen woensdag was het de 3e verjaardag van Joss, Luca en Fay en alle andere pups uit het Winchmore C-nest! Allemaal van harte gefeliciteerd! Verder kregen we nog bericht dat een zoon van Luca, "Shining Stardancers Raindrops On Your Hat" op de show in Groningen Nederlands Jeugdkampioen is geworden! Van harte gefeliciteerd Dieter! Maisy en Joss zijn hard aan het trainen voor de diplomadag aanstaande zaterdag in Oudewater. Maisy had eigenlijk vorige week ook al een diplomadag, maar helaas ze was loops, dus ze mocht niet mee doen. Gelukkig is het nu weer voorbij. Hopelijk heeft ze niet teveel last van haar hormoontjes. We gaan er in ieder geval een leuke dag van maken!
 
 
De Winchmore C-puppies zijn alweer 3 jaar!
 

24 februari 2020
Afgelopen vrijdag is Bamse alweer 5 jaar oud geworden! Wat vliegt de tijd! En wat ben ik toch dol op dit heerlijke ventje! Ook alle broertjes en zusjes van harte gefeliciteerd! Bamse kreeg op zijn verjaardag het allermooiste cadeau wat hij maar kon krijgen..... een prachtige dochter! Brownie, het teefje uit Zwitserland wat in december hier was, heeft na  een lange dracht van maar liefst 67 dagen uiteindelijk via een keizersnede het leven geschonken aan één prachtig zwart pupje! Nu al een heel bijzonder meisje! Brownie en haar dochter doen het uitstekend, de kleine meid groeit als kool! We zijn uiteraard heel trots op Brownie en haar prachtige puppenmeisje! Vielen Glückwunsch Doris und Hans mit die kleine Prinzessin!
 

Net geboren, lekker warm bij mama Brownie!

 
Nu al een heel bijzonder meisje! Wat zal ze verwend gaan worden!
 
10 februari 2020
Gisteren had Juicy haar showdebuut op de show in Eindhoven (Venray). De kleine smurf vond het allemaal wel interessant en was nergens van onder de indruk. Ze stond ingeschreven in de babyklas en deed heel goed haar best. Ze liep keurig een rondje in draf en stond als een huis. De keurmeester was erg lief voor haar en hij vond haar erg leuk. De keurmeester wilde haar het liefste diirect mee naar huis nemen zei hij! Juicy kreeg een prachtig rapportje. Een mooi begin! Trots op m'n kleine meisje!
 
Haar rapportje van keurmeester Hans Boelaars: Wat een geweldig mooie pup, ook nog super mooi gepresenteerd. Top hoofd met correcte details. Solide voor- en achterhand. Keurig lichaam. Met 5 maanden belooft dat de wereld. 1e plaats Veelbelovend, Best Minor Puppy
 
 
Juicy "Winchmore Drama Queen" Foto: Nel Blaakman
 
 
M'n kleine frummel op het podium! 
 
 
Foto: Kynoweb
27 januari 2020
Op 9 februari heeft de kleine Juicy haar showdebuut. Dan doet ze mee aan de show in Eindhoven (Venray). Ze staat ingeschreven in de babyklasse. Ik ben heel benieuwd hoe die kleine smurf het zal vinden en wat de keurmeester ervan zegt. Hoe het resultaat ook mag zijn, ik vind haar in ieder geval errug leuk! :-) Ze is zo makkelijk, zo grappig en vooral zo ontzettend lief! Heel blij met dit meisje! Ze doet het super op de puppycursus. Afgelopen week heeft ze thuis ook al een kauwtje geapporteerd. Vandaag moest Juicy voor haar controle titer. Ze had super waardes: 4-6-6! Ze mag nu een jaar weg blijven. Ze is nu 20 weken oud en woog 19 kilo en is inmiddels 49 cm hoog. Het wordt een echt hondje nu. De training met Bamse en Maisy gaat ook heel goed. Beiden heb ik ook ingeschreven voor een aantal proeven. Het kan wel zijn dat Maisy tegen die tijd loops is, maar dat moeten we afwachten.
 
 
Familiekiekje! Van links naar rechts oma Lilly, papa Bamse, (klein)dochter Juicy, mama Maisy en oma Lexy.
 
 
Stoere Juicy!
 
 
 11 januari 2020
Genieten aan het strand op een vroege morgen. Lilly bloeit altijd helemaal op aan het strand, balletje in haar bek en rennen maar. Heerlijk vinden ze het! Vandaag extra mooi door de prachtige zonsopgang. De kleine Juicy is inmiddels volop aan het wisselen. Het gaat weer veel te snel!
 
 
 
Juicy, Maisy, Bamse, Lilly en Lexy.
 
01 januari 2020
Weer terug van een heerlijk weekje in de Oostenrijkse sneeuw! Helaas waren er dit keer geen hondjes mee, dat was wel even wennen, zo zonder hond. Gelukkig had ik hele fijne oppas adresjes en hebben de hondjes zich allemaal keurig gedragen. Heel fijn! Inmiddels zijn ze allemaal weer thuis en is alles weer bij het oude. De batterij is weer opgeladen, dus we gaan er hopelijk weer een mooi, nieuw jaar van maken! Voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar!
 
Vorige week was de Kerst Winner show in Gorinchem. Ik heb weer veel honden geshowd waaronder een aantal Bamse babies! Heel erg leuk om te doen en ze deden het allemaal super, waaronder zelfs een Jeugdwinner! Ook papa Bamse zette zijn beste beentje voor en werd 1e in de kampioensklas reuen! Beste reu werd uiteindelijk Spike, een kleinzoon van onze Lilly en zoon van Flicka en Kaos, dus het bleef in de familie! Super leuk! Bamse werd reserve Beste Reu achter zijn kleine neefje Spike. Iedereen nogmaals van harte gefeliciteerd met de mooie resultaten! Juicy was ook mee om een beetje sfeer te snuiven. Ze was nog net te jong om mee te mogen doen. Ze liep daar rond alsof ze nooit anders deed. Een grote hal met veel honden, speakers en mensen, het deed haar helemaal niets en ze vond het allemaal prima. Ze is zo makkelijk!
 
 
Bamse, Winchmore Bet Your Bottom Dollar, foto gemaakt door Doris Bratschi-Hanzi
 
 
Juicy, Winchmore Drama Queen, 15 weken oud. Foto: Doris Bratschi-Hanzi
 
 
Vader en dochter! Foto: Doris Bratschi-Hanzi
 
Bamse heeft ook nog een date gehad. Een prachtig bruin teefje kwam helemaal uit Zwitserland voor een dekking. Het klikte meteen tussen Brownie en Bamse en er zijn drie goede dekkingen geweest. Ook heeft haar baasje Doris nog mooie foto's gemaakt van het liefdeskoppel en van Bamse en de kleine Juicy! Heel blij mee! Nu afwachten of er zwarte en bruine Bamse babies op komst zijn! Spannend! Meer info op: www.sanibelbreeze.ch
 
 
Bamse en Brownie! 
 
 
Love is in the air!