Nieuws 2019

07 februari 2019 
Op vrijdag 1 februari ben ik met Luca naar de show in Eindhoven geweest. De laatste keer in de tussenklasse want eind februari wordt het C-nest alweer 2 jaar. Er waren 34 Flatcoats ingeschreven onder keurmeester mw. G.J. Toeters-Riethof (NL). Luca kreeg een prachtig verslagje en werd 1U en Beste Reu! Heel blij mee!
 
Zijn verslagje was alsvolgt: Bijna 2 jaar. Mooie mannelijke, harmonisch gebouwde reu. Innemend hoofd met mooie uitdrukking. Goed oog, oor en gebit. Goede voor- en achterhandshoeking. Mooie bone en voeten. Prima lichaam. Vlot gangwerk met veel drive. 1U, Beste Reu, CAC/CACIB/BOS 
 
 
Luca!
 

 16 januari 2019
De trainingen zijn weer volop begonnen. Vorige week was er een fotograaf bij de training van Bamse en die heeft heel wat mooie plaatjes geschoten! Ook ben ik op puppybezoek geweest bij de 15 prachtige babies van Ivy en Bamse. Wat doen ze het allemaal ontzettend goed! Ze zijn alweer bijna 3 weken oud. Heel knap van fokster Moira Thomassen en haar Ivy dat ze zo'n enorm nest weten groot te brengen. Het is ontzettend veel werk qua bijvoeden en schoon houden. Complimenten! Vijftien pups is volgens mij een record in Flatcoatland! Volgende week gaan we weer kijken bij het kleine spul!
 
 
De 15-ling van Ivy en Bamse!
 
 
In dromenland
 
Afgelopen zondag ben ik samen met Annemarie naar de show in Genk geweest. We hebben de volgende mooie resultaten behaald:
- Luca, Winchmore Country Man, tussenklas reuen, 2e plaats Uitmuntend RCAC/RCACIB
- Flicka, Winchmore By Leaps and Bounds, kampioensklas teven, 2e plaats Uitmuntend 
 
 
Bamsie Boy! Foto: copyright Hannah Verhoeven, Verhoeven Fotografie. 

 
 
Bamse op post, klaar om te gaan! Foto: copyright Hannah Verhoeven, Verhoeven Fotografie.
 
 
Braaf hondje! Foto: copyright Hannah Verhoeven, Verhoeven Fotografie.