BEDANKT VOOR UW BERICHTJE IN ONS GASTENBOEK!
 

Bericht schrijven >

Goedemiddag !
Mijn naam is Raymond Harmsen [29-02-1960]. Ik ben alleenstaand.
Ik woon in Montzen, België, in een vrijstaand huis aan de rand van het stadje, met alle woon- en slaapvertrekken gelijkvloers. Er is een grote, geheel afgezette tuin achter en aan weerszijden van het huis.
Ik ben met honden opgegroeid maar eenmaal werkende was ik dagelijks voor mijn beroep te lang van huis om een huisdier te hebben. Inmiddels werk ik permanent tot aan mijn pensionering vanuit thuis.
Sinds december 2018 heb ik een afgedankte fokhond, Wally, een kruising tussen een Golden Retriever en een groot formaat Poedel, vanuit een tijdelijk pleeggezin geadopteerd. Het lieve dier moest wel direct een zware, levensreddende operatie ondergaan. Mijn eerste eigen hond, door mijn broer voor mij uit het asiel gehaald ergens in de 70er jaren, was een Flatcoat. Het dier heeft de rest van haar leven haar dankbaarheid op enthousiaste wijze getoond. Ik ben zeer goed bekend met de Flatcoats want mijn broer heeft momenteel, naast 2 Goldens (beide 10), ook twee Flatcoat teefjes (6 en 3), middels zijn 4de en 5de Flatcoat. Ook zijn 13 vorige honden (waarvan 10 Retrievers) heb ik allemaal intensief meegemaakt.
Wally, vermoedelijk ongeveer 10, 11 jaar oud, begint toch langzamerhand wat fysieke beperkingen te krijgen, maar ze voelt zich in gezelschap van andere honden, van jong tot oud en van alle soorten en maten, zekerder. Ze komt tijdens wandelen in het bos ook regelmatig in aanraking met nog pas heel jonge honden en ze vindt het allemaal prima. Ik merk het ook wanneer mijn broer en zijn honden zo eens per maand een lang weekeinde hier zijn of wanneer wij naar Maastricht gaan. Wally heeft een heel tolerant en zachtaardig karakter en voelt zich duidelijk happier in hun gezelschap. Je ziet zó jaren leeftijd van haar afvallen.
Ik wil héél graag een zwart Flatcoat teefje als huishond. Ik verzoek u dan ook om mij op uw wachtlijst te plaatsen voor een eerstvolgend nest.
Graag ontvang ik van u een bevestiging dat u mijn bericht hebt ontvangen. Benieuwd naar uw reactie, met warme groet,
Paymond Harmsen
Rue de Birken 132
4850 Montzen, Plombières, België
Telefoon +32472998827


Raymond Harmsen
Hoi hoi.
Zag in jullie dagboek een melktank voor de puppy,s,graag zou ik die ook een aan willen schaffen waar kan ik zoiets kopen?
Graag hoor ik van U.

Toos Hagelaar
Wat onmtzettend spannend zo met Joss!
Ik zal duimen voor een mooie echo over 2 weken!
Gr Danny

danny
Wat een leuke en informatieve site. Wij zijn bezig ook een nestje te krijgen. We zien echt veel gelijkenissen in de drachten en vinden het leuk te lezen dat jullie titeren.
Peter en Ingrid

Peter en Ingrid van den Berg
Hoera, de D pupjes zijn gearriveerd. Wat zijn ze mooi en schattig.Bamse en Maisy hebben erg hun best gedaan. Ik wens ze allen een mooi leven met fijne baasjes. Tante Flicka is nu ook drachtig, dus de familie wordt steeds groter.Ik ben heel benieuwd naar de namen van de pupjes.

Annemarie Sepers
Wat een geweldig leuke website heb je toch Bianca ik kijk er zeer regelmatig naar en superleuke hondjes.

Cate Kroon
een tijdje niet gekeken maar wat een mooie site heb jij toch en wat een passie spreekt er uit al je verhalen van de liefde voor het ras

Bernadette Schouten
Wat een eer om de covergirls te mogen zijn op de Winchmore website! TOF= Trots op Flicka.

Annemarie en Flicka
Met zeer gepaste trots kijk ik naar mijn twee dames op de voorpagina van deze site. Marjan heeft haar best gedaan. De twee dames hebben afgelopen woensdag zich van hun beste kant laten zien. Er volgen van deze sessie nog meer foto's en er komen nog vervolgafspraken om Joss te gaan volgen.

Tjeerd Koopmans
Wat een geweldige moeder is Lilly toch, het blijft genieten op de website:)

Hanny van Driel


Bericht schrijven >